Friptură de vită cu pleurotus în bere la slow cooker
- Ingrediente
Se taie carnea de vită în felii groase de aproximativ 1 cm.
Se pune la prăjit într-o tigaie cu ulei încins.
Se condimentează cu sare şi piper.
Se prăjeşte 3-4 minute pe fiecare parte.
Cât timp se prăjeşte carnea, se pot tăia legumele, ceapa peştişori şi morcovul rondele.
Pe fundul vasului de ceramică se aşează mai întâi legumele, ceapa şi morcovul.
Şi apoi ciupercile.
Pe patul format din legume se aşează apoi carnea puţin prăjită.
Se condimentează cu rozmarin, sare şi piper. Se mai adaugă usturoiul taiat felii subţiri şi câteva cubuleţe de unt.
Se adaugă bere brună cât să acopere toată carnea.
Se porneşte slow cooker-ul pe setarea High şi se menţine încălzirea timp de aproximativ 7-8 ore.