Friptură de vită în sos de roşii la presiune
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2021/description/4df7d1048d108.jpg)
În oala sub presiune, se pun 2-3 linguri de ulei de măsline şi se prăjesc bucăţile de carne tăiate felii subţiri, întorcându-le pe toate părţile.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2021/description/4df7d105872f8.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2021/description/4df7d1069b360.jpg)
Se adaugă usturoiul tăiat felii, sarea, piperul, celelalte condimente şi un pahar cu vin.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2021/description/4df7d107ae7b2.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2021/description/4df7d108beda1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2021/description/4df7d109cdfd3.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2021/description/4df7d10ad5d0f.jpg)
Se adaugă sosul de roşii şi când începe să fiarbă se pune capacul şi se lasă la foc mic pentru 45 de minute.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2021/description/4df7d10be4b49.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2021/description/4df7d10cde9b2.jpg)
Se serveşte cu orice fel de garnitură.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2021/description/4df7d10de3816.jpg)
-
felicia16 Jul.2013
eu am fiert la presiune carnea simpla, cu legu me si apoi am scos bucata si am taiat-o felii dupa care am pus intr-o cratita cu usturoi taiat felii, sare, oregano, sos de pulpa de rosii-Italia,si un pahar de vin; suplimentar am pus 2 lingurite cu zahar in contra balans cu sosul de rosii.