Friptură de vită cu sos de roşii şi cartofi la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se spală muşchiul de vită şi se porţionează în felii groase de 1,5-2 cm.

Se sărează şi se piperează.

Se pun într-o oală bucăţile de carne porţionate, se acoperă cu apă şi se fierb 30-40 de minute. În timpul fieberii se va îndepărta spuma formată.

Când carnea este fiartă, se adaugă sosul de roşii (eu am folosit unul făcut în casă) şi foile de dafin.

Se mai poate adăuga griş pentru ca sosul să aibă consistenţa dorită şi se lasă să fiarbă 10 minute (se amestecă tot timpul pentru ca grişul să nu se prindă de fundul cratiţei).

Se adaugă usturoiul tăiat felii.

Se serveşte cu mămăliguţă şi cartofi la cuptor.

Etichete: carne de vita
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cozonac cu mac Cozonac cu mac

Rețeta mai nouă   Prăjitură Raluca cu foi de napolitană Prăjitură Raluca cu foi de napolitană

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro