Iahnie de fasole cu afumătură

(Fasole scăzută cu afumătură)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Fasolea se curăţă şi se spală. Se poate pune la muiat de cu seară. A doua zi se aruncă apa, se clăteşte şi se pune la fiert. Se schimbă 3 ape. La a patra se adaugă şi: o ceapă tăiată peştişori, foi de dafin, sare, piper, puţin ulei si bacon, costiţă sau ciolan afumat tăiate feliuţe. Se lasă să fiarbă bine, bine. Separat se căleşte bulionul. După ce s-a călit, se adaugă peste fasole. Se fierbe în continuare până scade toată apa. La final se pot adăuga câteva frunze de mărar şi de pătrunjel. Se poate servi cu murături, pepeni muraţi sau castraveţi muraţi.

Etichete: afumătură | fasole | iahnie
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Sos de roşii pentru fripturi Sos de roşii pentru fripturi

Rețeta mai nouă   Cozonac Cozonac

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro