Orez persan

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Orezul se fierbe conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Peste orezul fiert se adaugă alunele şi caju,

caisele deshidratate tăiate mărunt,

ceapa verde tăiată mărunt,

pătrunjelul tocat mărunt,

rodia,

se stropeşte totul cu ulei de măsline şi suc de lămâie şi se amestecă.


Se serveşte ca salată sau ca garnitură.


Etichete: orez | fructe
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • foarte bun !

  Rețeta mai veche Gogoşari umpluți cu varză Gogoşari umpluți cu varză

Rețeta mai nouă   Dulceaţă de smochine Dulceaţă de smochine

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro