Cartofi la cuptor cu usturoi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăţă cartofii şi se taie cubuleţe.

Cartofii astfel tăiaţi se amestecă într-un vas cu uleiul, sarea, piperul şi, opţional, cu usturoiul.

Într-o tavă pentru cuptor cu hârtie de copt se pun cartofii.

Se acoperă cu folie de aluminiu. Se bagă la cuptor 30 minute, după care se lasă fără folie încă 10-15 minute să se rumenească.

Etichete: cartofi
(29 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură "Budapesta" Prăjitură "Budapesta"

Rețeta mai nouă   Papanaşi prăjiţi cu dulceaţă şi smântână Papanaşi prăjiţi cu dulceaţă şi smântână

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro