Pulpă de cerb la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie solzişori şi se pune pe fundul vasului ceramic de la slow cooker.

Morcovii se taie rondele şi se aşează peste ceapă.

Usturoiul se taie feliuţe subţiri şi se presară peste morcov.

Se adaugă sare, piper, cimbru şi rozmarin.

Pulpa de cerb se taie felii

care se pun peste legume.

Bucăţile de carne se stropesc cu supa de vită.

Se porneşte slow cookerul pe poziţia slow timp de 8-10 ore.

Se serveşte cu orice garnitură.

Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpă de curcan la cuptor Pulpă de curcan la cuptor

Rețeta mai nouă   Rulouri de dovlecei cu mozzarella Rulouri de dovlecei cu mozzarella

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro