Legume la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Dovleceii se taie cubuleţe.

Ardeiul se taie în bucăţi potrivit de mari, cam de aceeaşi dimensiuni ca şi dovleceii.

Ceapa se taie solzişori.

Ciupercile se taie în 4.

Roşiile se taie cuburi de dimensiuni apropiate cu celelalte legume.

Toate legumele astfel pregătite se pun într-un castron suficient de mare şi se amestecă cu pătrunjel tocat mărunt, rozmarin, sare, piper, boia dulce şi ulei de măsline.


Amestecul de legume se pune într-o tavă cu hârtie de copt şi se ţine la cuptor timp de 30 de minute la 180 grade.

Se servesc simple sau ca garnitură la orice fel de friptură, chiar şi cu peşte.


Etichete: legume | dovlecel | rosii | ardei
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ton în sos de citrice Ton în sos de citrice

Rețeta mai nouă   Sardine cu roşii la cuptor Sardine cu roşii la cuptor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro