Lichior de ciocolată

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciocolata se topeşte pe baie de apă.

După ce este complet topită se adaugă smântâna de gătit.

Se menţine de baie de apă până se omogenizează.

Se ia de pe foc, se lasă să se răcorească

şi se adaugă romul alb.

Se amestecă.

Se serveşte ca băutură aperitiv.

Etichete: lichior
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpă de porc la tavă Pulpă de porc la tavă

Rețeta mai nouă   Piept de curcan cu legume la wok Piept de curcan cu legume la wok

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro