Limoncello

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Lămâile se curăţă de coajă, evitând să se ia şi partea albă. Se pun într-un vas.

Peste ele se toarnă alcoolul

şi se lasă să stea acoperit timp de 7-10 zile.

După acest timp, se scot cojile de lămâie din alcool.

Se pregăteşte un sirop din zahăr şi apă,

care se fierbe şi se lasă să se răcească.

Peste acest sirop se strecoară alcoolul în care au stat cojile de lămâie.

Se amestecă şi se transferă în sticle închise ermetic.

Se serveşte ca aperitiv.

Etichete: lichior | lamaie
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Rață la cuptor Rață la cuptor

Rețeta mai nouă   Varză călită Varză călită

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro