Legume mexicane

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa, morcovul şi ardeiul se taie cubuleţe şi se călesc în puţin ulei de măsline.


Se adaugă apoi fasolea păstăi, porumbul boabe, mazărea boabe, ciupercile feliate şi roşiile decojite tăiate felii. Se lasă să fiarbă 10-15 minute.



La final se adaugă condimentele şi sosul de soia.

Se mai fierb 5 minute.


Se servesc ca şi garnitură la diverse fripturi.

Etichete: legume | mexicane
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pilaf de gâscă Pilaf de gâscă

Rețeta mai nouă   Pulpe de gâscă cu măsline Pulpe de gâscă cu măsline

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro