- 
					
					
						  Gulaș de căprioarăAm tăiat carnea de căprioară cubulețe potrivite pentru a nu mai fi nevoie de cuțit când va ajunge în farfurie.… 
- 
					
					
						  Pulpe de cocoș cu mere la cuptorPulpele de cocoș se pun la fiert în apă cu sare pentru 30-45 de minute, la oala sub presiune. Merele se taie… 
- 
					
					
						  Pizza orientală cu carne de vităCarnea de vită fiartă se taie cubulețe. Blatul de pizza se întinde uniform într-o tavă unsă cu ulei. Se… 
- 
					
					
						  Coaste de miel la cuptor cu sos de vin…Usturoiul se pisează, se amestecă cu ulei de măsline şi condimente, sare şi piper, iar cu amestecul rezultat… 
- 
					
					
						  Rață la cuptorUsturoiul se pisează şi se amestecă cu condimentele obţinându-se o pastă. Cu aceasta, se unge raţa atât… 
- 
					
					
						  Ceafă de porc marinată la grătarCeafa se taie felii de grosimea unui deget. Bucăţile de carne se aşează într-un vas, se presară cu sare,… 
- 
					
					
						  Friptură de raţă cu sos de portocale…Boabele de coriandru se pisează. Ceapa se taie solzişori, morcovul se taie rondele. Portocala de curăţă de… 
- 
					
					
						  Beef Stroganoff la slow cookerCubuleţele de vită, ceapa tăiată rondele, usturoiul tăiat feliuţe, ciupercile tăiate felii, supa de vită,… 
- 
					
					
						  Friptură de curcan în sos de vin cu…Se face un amestec de condimente cu sare şi ulei, cu care se ung foarte bine bucăţile de carne. Usturoiul se… 
- 
					
					
						  Piept de gâscă cu ciuperci la slow…Boabele de coriandru se pisează. Se îndepărtează pielea de pe pieptul de gâscă, apoi se taie pe jumătate.… 
- 
					
					
						  Curcan cu ierburi la cuptorUsturoiul se pisează cu sare şi piper. Se freacă cu ulei şi apoi se diluează cu vinul. Se adaugă condimentele… 
- 
					
					
						  Friptură de curcan cu sos de muştar…Se pregăteşte un amestec din vin, ulei şi muştar, pe care îl aromatizăm cu rozmarin, măghiran, cimbru,… 
- 
					
					
						  Salată NiçoiseCartofii se spală şi se pun la fiert în apă cu sare. Ouăle se fierb şi ele. Se pregăteşte dressingul pentru… 
- 
					
					
						  Cocktail de legume în sos teriyakiCartofii tăiaţi felii, dovleceii tăiaţi şi ei felii, se amestecă cu fâşiile de ardei, ceapa solzişori… 
- 
					
					
						  Curcan la cuptor în sos de muştarSe prepară o soluţie de marinare din vin, rozmarin, maghiran, cimbru, sare, piper şi cele trei tipuri de muştar.… 
- 
					
					
						  Friptură de curcan cu sos de vin la…Pulpele de curcan se spală cu apă rece, se usucă cu şerveţele de hârtie, apoi se crestează cu ajutorul… 
- 
					
					
						 de post de postLegume mexicaneCeapa, morcovul şi ardeiul se taie cubuleţe şi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă apoi fasolea… 
- 
					
					
						  Piept de gâscă cu sos de smântânăPieptul de gâscă se spală bine în apă rece şi se pune la fiert cu sare. După ce a fiert se scoate din apă,… 
- 
					
					
						 de post de postMazăre cu roşiiÎntr-o cratiţă se încinge uleiul. Se adaugă mazărea, roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate bucăţi… 
- 
					
					
						  Pui în sos de roşii cu ciuperci şi…Într-un vas termorezistent se pune ulei cât să acopere fundul vasului. Se adaugă carnea dezosată şi tăiată… 
							 Reţete cu "măghiran"
						
					 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																			 
																	 
																			 
																	









