Ceafă de porc marinată la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceafa se taie felii de grosimea unui deget.

Bucăţile de carne se aşează într-un vas,

se presară cu sare, piper şi condimente,

apoi se toarnă peste ele vinul.

Se lasă să stea la rece timp de 2-3 ore,

apoi se pun pe grătarul încins

lăsându-le 5-7 minute pe fiecare parte, pentru a se rumeni bine.

Se serveşte cu garnitură de cartofi şi legume.

Etichete: carne de porc
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Chec cu ghimbir și cremă de ciocolată Chec cu ghimbir și cremă de ciocolată

Rețeta mai nouă   Cârnați picanți din carne de porc Cârnați picanți din carne de porc

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro