Curcan cu ierburi la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează cu sare şi piper.

Se freacă cu ulei şi apoi se diluează cu vinul.

Se adaugă condimentele uscate (cimbru, măghiran, boia) şi se amestecă.

Pulpele de curcan se crestează şi se aşează într-un vas termorezistent uns cu ulei.

Se toarnă deasupra amestecul de usturoi cu condimente.

Se pun frunzele de busuioc şi cimbrişor.

Vasul se acoperă cu un capac şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 1 oră şi jumătate, după care se mai lasă 30 de minute neacoperit, pentru a se rumeni frumos.

Se serveşte alături de o garnitură şi salată.

Etichete: curcan
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somn cu roşii la cuptor Somn cu roşii la cuptor

Rețeta mai nouă   Sardine la grătar cu măsline, lămâie şi capere Sardine la grătar cu măsline, lămâie şi capere

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro