Friptură de curcan cu sos de muştar la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pregăteşte un amestec din vin, ulei şi muştar, pe care îl aromatizăm cu rozmarin, măghiran, cimbru, sare şi piper.

Se omogenizează bine.

Pulpele de curcan se crestează şi se aşează în vasul termorezistent.

Peste ele se toarnă amestecul pregătit mai sus. Deasupra se taie mărunt usturoiul.

Se acoperă cu capac sau folie şi se bagă în cuptorul încins la 220 grade pentru 1,5 ore.

La final, vasul se lasă neacoperit pentru încă 10-15 minute pentru ca pulpele să se rumenească frumos.

Se serveşte alături de salată de varză.

Etichete: curcan
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • am sa o incerc cat mai repede

  Rețeta mai veche Pulpe de pui cu lămâie Pulpe de pui cu lămâie

Rețeta mai nouă   Rasol de gâscă Rasol de gâscă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro