Cartofi cu pulpă de curcan la cuptor
- Ingrediente
Mod de preparare
Mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt se amestecă cu cimbru, sare, piper şi ulei.
![](/files/recipe/2063/description/4e3847ac598e7.jpg)
![](/files/recipe/2063/description/4e3847ad40e55.jpg)
Prin amestecul obţinut se trec pulpele de curcan.
![](/files/recipe/2063/description/4e3847ae5a467.jpg)
![](/files/recipe/2063/description/4e3847af4b641.jpg)
Se aşează într-un vas termorezistent, iar deasupra se toarnă ceea ce a mai rămas din amestecul de condimente şi un pahar de vin alb.
![](/files/recipe/2063/description/4e3847b04600c.jpg)
Vasul se acoperă cu un capac şi se dă la cuptor pentru o oră.
![](/files/recipe/2063/description/4e3847b13eb30.jpg)
Se scoate vasul din cuptor şi se adaugă cartofii tăiaţi, după care vasul acoperit se bagă din nou la cuptor pentru încă 45 de minute.
![](/files/recipe/2063/description/4e3848824d98d.jpg)
![](/files/recipe/2063/description/4e3847b240676.jpg)
![](/files/recipe/2063/description/4e38488344862.jpg)
![](/files/recipe/2063/description/4e3848843f32e.jpg)
La final, se ia capacul şi se mai lasă 15 minute astfel îbcât carnea să se rumenească.
![](/files/recipe/2063/description/4e38488551bdf.jpg)