Ciuperci umplute cu branză de vacă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăţă ciupercile şi se spală bine. Picioarele ciupercilor se scot, se toacă mărunt şi se înăbuşă cu o lingură de unt. 


Pălăriile ciupercilor se pun într-o cratiţă sau într-o tavă unsă cu puţin unt şi se lasă acoperită la foc mic să se înmoaie. 


După ce s-au răcorit puţin se umple fiecare ciupercă cu brânză de vaci amestecată cu ciupercile tocate, mărarul, oul şi sarea. 




Se pune câte o bucăţică de unt peste fiecare şi se dă la cuptor să se rumenească. 

Etichete: ciuperci | branza
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi cu pulpă de curcan la cuptor Cartofi cu pulpă de curcan la cuptor

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu vişine şi blat de ciocolată Prăjitură cu vişine şi blat de ciocolată

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro