Piept de gâscă cu ciuperci la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Boabele de coriandru se pisează.

Se îndepărtează pielea de pe pieptul de gâscă, apoi se taie pe jumătate.

Bucăţile se rumenesc puţin în ulei.

Ceapa se curăţă şi se taie mărunt, apoi se aşează pe fundul vasului de ceramică al slow cooker-ului.

Peste ceapă se pun bucăţile de piept rumenite,


ciupercile

condimentele şi sarea

şi apoi se acoperă cu vin.

Se pune capacul şi se fixează timpul în care se doreşte a fi gata.

Se serveşte cald, alături de mămăliguţă şi un sos de ou cu smântână şi, bineînteles pătrunjel tocat.


Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Creier pane Creier pane

Rețeta mai nouă   Cartofi cu oregano şi lămâie la cuptor Cartofi cu oregano şi lămâie la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro