Friptură de gâscă cu bulion la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele de gâscă se pun la fiert în apă cu sare.

Se fierb la presiune timp de 30-40 de minute.

Se scot din zeama în care au fiert şi se pun într-un vas termorezistent.

Pasta de tomate se desface cu supă în care au fiert pulpele

şi se toană peste carne, cât să le acopere pe jumătate.

Deasupra se taie usturoiul mărunt

şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se serveşte cu garnitură de cartofi la cuptor sau piure.

Etichete: gasca
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Storceac de somn Storceac de somn

Rețeta mai nouă   Somon cu sos de soia la grătar Somon cu sos de soia la grătar

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro