Cartofi cu fasole verde şi usturoi la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se spală foarte bine cu apă rece.

Se pun la fiert în apă cu sare.

Se lasă să fiarbă 10 minute, după care se scot din apă şi se taie în sferturi, cu tot cu coajă.

Sferturile de cartofi se aranjează într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei de măsline. Se presară piper, se adaugă usturoiul necurăţat şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 250 grade timp de 20 de minute.


După acest timp, se scoate vasul din cuptor şi se adaugă fasolea păstăi. Se bagă din nou la cuptor pentru 10 minute.


Este o garnitură excelentă pentru orice fel de friptură.

Etichete: cartofi
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu prune şi aluat fărâmiţat Prăjitură cu prune şi aluat fărâmiţat

Rețeta mai nouă   Pulpe aromate la cuptor Pulpe aromate la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro