Păstrăv în crustă de pesmet la cuptor

(Păstrăv a la venitienne)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează şi se amestecă cu toate condimentele, cu coaja rasă de lămâie şi cu untul.

Cu acest amestec, se umplu bucăţile de păstrăv.

Se stropeşte peştele cu suc de lămâie,

ulei de măsline,

apoi se dau prin pesmet.

Bucăţile de peşte astfel pregătite se pun pe un grătar cu tavă dedesubt şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se serveşte cu garnitură de cartofi şi mujdei de usturoi.

Etichete: pastrav
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi cu oregano şi lămâie la cuptor Cartofi cu oregano şi lămâie la cuptor

Rețeta mai nouă   Ruladă cu cremă de frişcă şi ciocolată Ruladă cu cremă de frişcă şi ciocolată

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro