Salsa de mentă și pătrunjel

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

În robotul de bucătărie se pun: pătrunjelul spălat,

menta,

castraveții murați,

caperele,

usturoiul zdrobit,

fileurile de anșoa și puțin ulei din conservă,

muștarul,

sare, piper,

uleiul de măsline

și sucul de lămâie

și se pornește.

Se lasă până se obține un sos.

Se servește cu fripturi sau cu garnituri de legume.

Etichete: salsa
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Covrigi bavarezi (Pretzel) Covrigi bavarezi (Pretzel)

Rețeta mai nouă   Salată de cartofi cu capere Salată de cartofi cu capere

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro