Sos picant de roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roşiile,

busuiocul proaspăt,

usturoiul

şi ardeiul iute

se pun în robotul de bucătărie şi se amestecă până se obţine un sos omogen.

Sosul obţinut se poate servi cu orice garnitură de legume şi nu numai.

Etichete: sos | rosii
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de curcan şi porc la tavă cu legume Friptură de curcan şi porc la tavă cu legume

Rețeta mai nouă   Frigărui de legume Frigărui de legume

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro