Mujdei de usturoi cu roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roşiile se spală şi se pun la fiert în apă.

Când roşiile sunt fierte (adică se înmoaie), se scot din apă şi se lasă să se răcească, după care se curăţă de coajă.

Se pasează foarte bine cu o furculiţă sau se pot da prin robot.

Separat se curăţă o căpăţână de usturoi (sau mai mult, depinde cât de "usturoiat" se doreşte a fi mujdeiul) şi se pisează foarte bine.

Se adaugă o linguriţă de ulei şi se amestecă foarte bine până devine ca o maioneză.

Se adaugă apoi usturoiul peste roşii şi mujdeiul este gata.

Etichete: rosii | mujdei | usturoi
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • 10

  Rețeta mai veche Prăjitură cu prune Prăjitură cu prune

Rețeta mai nouă   Chiftele din peşte Chiftele din peşte

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro