Pui cu ardei copt

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ardeiul se coace şi se curăţă.

Bucăţile de pui se călesc în puţin ulei.

Când sunt rumenite se adaugă roşiile decojite şi tăiate mărunt sau bulionul.

Se amestecă şi apoi se adaugă apă şi sare. Se lasă să fiarbă până când sosul se îngroaşă.

Se adaugă usturoiul pisat şi se toarnă peste ardeiul copt.

Etichete: pulpe de pui | ardei copt | pui
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată de ardei copţi I Salată de ardei copţi I

Rețeta mai nouă   Friptură de vită în sos de roşii la cuptor Friptură de vită în sos de roşii la cuptor

publicitate
Comentarii (9)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro