Budincă de pui
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-1_2.jpg)
Se fierbe carnea de pui şi se taie fâşii.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-2_1.jpg)
Ouăle se bat cu smântâna, adăugându-se sarea şi piperul.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-3_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-4_1.jpg)
Se topeşte untul, se adaugă supa, se pune făina şi se amestecă bine pentru a nu rămâne cocoloaşe.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-5_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-6_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-7_1.jpg)
Se lasă 5 minute să se odihnească, apoi se adaugă parmezanul şi se amestecă până la omogenizare.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-8_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-9_1.jpg)
Se adaugă puiul, ardeiul gras tăiat pătrăţele şi ouăle bătute cu smântână.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-10_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-11_1.jpg)
Se toarnă în tava unsă cu unt şi se lasă 45 minute la cuptor.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-12_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-13_1.jpg)
Când e aproape gata, se pune caşcavalul ras şi se mai ţine la cuptor până se rumeneşte.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-14_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1815/description/file-15_1.jpg)