Budincă de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se fierbe carnea de pui şi se taie fâşii.

Ouăle se bat cu smântâna, adăugându-se sarea şi piperul.

Se topeşte untul, se adaugă supa, se pune făina şi se amestecă bine pentru a nu rămâne cocoloaşe.


Se lasă 5 minute să se odihnească, apoi se adaugă parmezanul şi se amestecă până la omogenizare.

Se adaugă puiul, ardeiul gras tăiat pătrăţele şi ouăle bătute cu smântână.

Se toarnă în tava unsă cu unt şi se lasă 45 minute la cuptor.

Când e aproape gata, se pune caşcavalul ras şi se mai ţine la cuptor până se rumeneşte.

Etichete: budinca | pui | piept de pui
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu banane şi caramel Prăjitură cu banane şi caramel

Rețeta mai nouă   Salată grecească cu peşte marinat Salată grecească cu peşte marinat

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro