Pui muntenesc cu sos

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pune uleiul într-o cratiţă, apoi se adaugă pulpele de pui spălate şi puţină apă, astfel încât să fiarbă înăbuşit 20-25 de minute.



După acest timp, se adaugă bulionul (sau roşiile tăiate mărunt).

Se fierbe la foc mic încă 10 minute, apoi se adaugă usturoiul pisat, sarea, cimbrul şi foaia de dafin.

Se mai fierbe 5 minute. Se serveşte cu mămăliguţă.

(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • e foarte bunnnnnnn

  Rețeta mai veche Pilaf de ciuperci Pilaf de ciuperci

Rețeta mai nouă   Macrou marinat la rece Macrou marinat la rece

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro