Friptură de curcan şi porc la tavă cu legume

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpa de porc se taie cubuleţe.

Usturoiul se taie feliuţe.

Pulpele de curcan se împănează cu usturoiul,

apoi se trece printr-un amestec pe care îl preparăm din ulei de măsline, sare, piper şi cimbru.


Morcovii se taie rondele, ceapa se taie solzişori

şi se aranjează într-o tavă unsă cu ulei.

Peste stratul de legume se pun pulpele de curcan împănate cu usturoi şi trecute prin uleiul aromatizat.

Bucăţile de carne de porc se trec şi ele prin uleiul cu cimbru,

apoi se pun în tavă printre pulpele de curcan.

Se adaugă cartoful tăiat cubuleţe,

ceapa roşie tăiată solzişori,

iar la final se stropeşte totul cu vin roşu.

Se bagă acoperit în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 1,5 ore, apoi se mai lasă fără folie încă 10-15 minute, pentru a se rumeni.

Se serveşte cu legume.

Etichete: friptura | curcan | porc | legume
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Coaste de porc la cuptor Coaste de porc la cuptor

Rețeta mai nouă   Sos picant de roşii Sos picant de roşii

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro