Bruschete cu salsa de roşii

(bruschete, rosii, salsa)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roşiile se scobesc de miez.

şi se taie cubuleţe mici.

Frunzele de busuioc proaspăt de taie mărunt,

usturoiul se pisează, se freacă cu ulei, apoi se adaugă peste roşiile tăiate.

Se condimentează cu sare şi piper

şi se amestecă.

Separat se pregătesc bruschetele. Se feliază bagheta.

Feliile de pâine se aşează una lângă alta într-o tavă.

Se face o pastă de usturoi cu ulei de măsline, sare şi piper şi cu ea se unge fiecare felie.

Se coc în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 10-15 minute, până se rumenesc puţin.

Pe bruschetele astfel pregătite, se pune o frunză de salată sau chiar de busuioc şi puţin din amestecul de roşii pregătit mai sus.

Se servesc ca aperitiv, simple sau presărate cu mozzarella rasă.

Această rețetă a fost preparată pentru Provocarea Dulce Românie, găzduită în această lună de Diana, care ne sugerează să folosim ca ingredient roșia și / sau ca temă arome de vacanță - arome de vară.

Etichete: bruschete
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • foarte bun

  Rețeta mai veche Piept de pui cu arome thailandeze Piept de pui cu arome thailandeze

Rețeta mai nouă   Cocktail "Green Apple" Cocktail "Green Apple"

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro