Salată orientală cu peşte afumat şi maioneză

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se spală foarte bine şi se pun la fiert în apă cu sare.

În alt vas se pun 6 ouă la fiert timp de 3-4 minute (ouăle trebuie să fie fierte tari).

Când s-au fiert ouăle, se prepară maioneza dintr-un gălbenuş fiert şi unul crud, adăugându-se 200 ml şi zeama de la jumătate de lămâie.

Când cartofii s-au fiert se lasă putin la răcit şi se curăţă de coajă. Peştele afumat se taie cubuleţe, ceapa se taie peştişori, ouăle se curăţă de coajă şi se taie feliuţe subţiri, maioneza este pregătită şi putem asambla salata amestecându-le pe toate într-un castron şi potrivindu-le de sare, piper, oţet şi ulei.
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Fasole bătută Fasole bătută

Rețeta mai nouă   Paste cu telemea, caşcaval şi smântână Paste cu telemea, caşcaval şi smântână

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro