Bavareză cu ciocolată

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ouăle se bat cu zahărul.

Se pune vasul pe foc şi se adaugă ciocolata înmuiată în lapte călduţ şi gelatina înmuiată în apă rece.
Totul se amestecă neîntrerupt până se înfierbântă bine aproape să dea în fiert.

Se dă la o parte şi când e aproape răcită se pune frişca bătută şi se amestecă bine.

Se unge o formă cu unt, se căptuşeşte, atât pe părţile laterale cât şi pe fund, cu pişcoturi stropite cu rom după care forma se umple cu cremă. Se pun pişcoturi şi deasupra, peste cremă.

Se dă la rece pentru 2-3 ore, după care se răstoarnă pe un platou, se garniseşte cu frişcă şi se ornează.

(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Paste cu telemea, caşcaval şi smântână Paste cu telemea, caşcaval şi smântână

Rețeta mai nouă   Piept de porc cu ananas şi sos caramel de soia Piept de porc cu ananas şi sos caramel de soia

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro