-
Cheesecake cu lămâie
Gelatina se pune la înmuiat conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Biscuiții se mărunțesc în robot, apoi…
-
Tort înghețat de ciocolată și cappuccino
Untul pentru blat se topește pe foc, apoi se amestecă cu pudra de cacao. Se ia vasul de pe foc și se adaugă…
-
Mărțișor
Panna cotta cu jeleu de căpșuni și…
Gelatina se pune la înmuiat conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Laptele, frișca, zahărul și esența de…
-
Mărțișor
Panna cotta cu jeleu de căpșuni și…
Gelatina se pune la înmuiat conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Laptele, frișca, zahărul și esența de…
-
Mărțișor
Mousse de căpșuni cu ciocolată albă
Portocalele se storc. Căpşunile împreună cu zahărul pudră şi 3 linguri de suc de portocale se amestecă…
-
Tort Tiramisu
Albuşurile se separă de gălbenuşuri şi se bat bine până se obţine o bezea tare. Gălbenuşurile se bat…
-
Piftie din aripioare de pui
Aripioarele de pui se pun la fiert în apa în care s-au pus legumele întregi şi condimentele. Se spumează,…
-
Tort diplomat cu struguri
Ouăle se amestecă cu zahărul, şi se mixează pe baie de apă până devin o cremă de consistenţa unei smântâni.…
-
Tartă cu brânză şi somon afumat
Biscuiţii se dau la cutter sau prin maşina de tocat. Se amestecă foarte bine cu untul. Compoziţia obţinută…
-
Bavareză cu căpşuni şi ciocolată
Căpşunile se pun pe foc cu zahărul. Se lasă pe foc până se dizolvă zahărul, apoi se pasează. Gelatina…
-
Tort de struguri cu iaurt
Biscuiţii se mărunţesc la robot. Se topeşte margarina. Biscuiţii mărunţiţi se amestecă cu zahărul pudră,…
-
Panna cotta cu caramel
Gelatina se pune la înmuiat în apă rece. Frişca, laptele, esenţa de vanilie şi zahărul se pun pe foc până…
-
Prăjitură noire
Biscuiţii se dau prin maşina de tocat sau se strivesc cu sucitorul, apoi se amestecă cu 75 g margarină topită.…
-
Prăjitură cu brânză, vişine şi…
Biscuiţii se sfărâmă. Biscuiţii sfărâmaţi se amestecă cu cacaua şi zahărul pudră. Untul se topeşte,…
-
Tartă cu struguri
Cele 2 ouă se bat cu 60 g zahăr, până se întăresc. Se adaugă treptat cele 60 g făină, praful de copt,…
-
Prăjitură cu brânză dulce şi portocale
Pentru aluat se amestecă ouăle şi apa cu mixerul la viteza maximă, adăugându-se treptat 150 g zahăr, 1…
-
Tort diplomat cu pişcoturi
Se amestecă ouăle cu zahărul, se pun pe baie de apă la foc mic şi se bat cu telul până se obţine o compoziţie…
-
Răcitură de curcan
Pentru că este carne de curcan este bine să fie şi nişte aripi. În funcţie de carnea aleasă, este necesară…
-
Bavareză cu ciocolată
Ouăle se bat cu zahărul. Se pune vasul pe foc şi se adaugă ciocolata înmuiată în lapte călduţ şi gelatina…
-
Tort de portocale
Se amestecă 6 gălbenuşuri cu 350 grame zahăr şi se freacă până se topeşte zahărul. Se amestecă cu 1/2…
Reţete cu "gelatină"