Minitort de biscuiţi cu frişcă şi ciocolată

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Cremă de ciocolată cu frişcă"

    Se încălzeşte smântâna, se pune ciocolata ruptă în bucăţi şi se amestecă la foc mic până se topeşte.

    Se lasă să se răcească, apoi se mixează până se deschide la culoare.

    Cremă de ciocolată cu frişcă
  2. continuăm cu rețeta de bază...


Pe un platou se aşează un strat de biscuiţi, se însiropează cu laptele amestecat cu esenţă de rom.

Se ung biscuiţii cu cremă, peste care punem un strat subţire de frişcă.

Continuăm până se termină biscuiţii şi crema, ultimul strat fiind de biscuiţi.
Apoi se înveleşte în frişcă. Se ornează în diferite moduri, în funcţie de imaginaţia fiecăruia.

Etichete: tort | biscuiti | frisca
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Chiftele din peşte Chiftele din peşte

Rețeta mai nouă   Orez cu lapte şi mere caramel Orez cu lapte şi mere caramel

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro