Tort din pişcoturi de şampanie cu cremă de banane
Se striveşte miezul bananelor cât mai bine posibil, se amesteca cu 100 g frisca.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1541/description/file-1_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1541/description/file-2_1.jpg)
O jumătate din cantitatea de pişcoturi se aşează pe un platou dreptunghiular sau hexagonal. Se stropesc cu lapte şi rom sau coniac. Peste ele se pune cremă de banane.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1541/description/file-3_1.jpg)
Deasupra se aşează restul de pişcoturi care, după ce se stropesc de asemenea cu lapte şi rom, se acoperă cu frişcă.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1541/description/file-4_1.jpg)
Ca ornament se pot folosi vişine din dulceaţă sau ciocolată rasă, răspândită pe toată suprafaţa tortului sau coajă de lămâie şi cremă de ciocolată.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1541/description/file-5_1.jpg)