Cannelloni cu carne de pui şi sos de roşii
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1868/description/file-1_1.jpg)
Se pune uleiul în tigaie şi se căleşte ceapa, ardeiul iute şi morcovii tăiaţi rondele.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1868/description/file-2_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1868/description/file-3_1.jpg)
Dupa ce s-au călit puţin, se adaugă roşiile şi vinul sau berea şi se mai fierb 10 de minute.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1868/description/file-4_1.jpg)
Carnea de pui se toacă, se amesteca cu oul bătut, o ceapă tăiată mărunt, smântăna, parmezanul şi se condimentează cu sare şi piper.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1868/description/file-5_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1868/description/file-6_1.jpg)
Cannelloni se fierb conform indicaţiilor de pe cutie, apoi se umplu cu compoziţia de carne.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1868/description/file-7_1.jpg)
Într-o tavă unsă cu unt se aşează 1/2 cantitate sos de roşii, apoi se aşează cannelloni umplute şi deasupra se toarnă cealaltă jumătate de sos.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1868/description/file-8_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1868/description/file-9_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1868/description/file-10_1.jpg)