Tortellini cu brânză cu sos de smântână, caşcaval şi măsline

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pun pastele la fiert cu sare, se fierb 15 minute după care se opreşte focul şi se mai lasă 10 minute în apa în care au fiert pentru a se hidrata apoi se scurg.

Separat se pune la fiert smântâna cu un cub knor.

Peste sos se adaugă caşcavalul ras şi se fierbe până se topeşte caşcavalul.

După ce se scurg pastele, se amestecă cu sosul de smântână.
Se mai pot adăuga în farfurie caşcaval ras şi măsline.

(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tocăniţă de cartofi cu afumătură Tocăniţă de cartofi cu afumătură

Rețeta mai nouă   Păstrăv la cuptor Păstrăv la cuptor

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro