Păstrăv la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Păstrăvul se eviscerează şi se spală foarte bine. Se presară cu sare şi se lasă aşa 20 de minute.

Fiecare bucată de păstrăv se crestează şi se împănează cu jumătăţi de felii de lămâie, cubuleţe de unt, usturoi tăiat, ace de rozmarin (sau rozmarin pisat) şi se aşează pe folie de aluminiu stropindu-se cu puţin vin alb.

Se înfăşoară în folie. Se aşează în tavă şi se dă la cuptor pentru 20 de minute.

Se serveşte cu mămăliguţă.

Etichete: pastrav | peste
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tortellini cu brânză cu sos de smântână, caşcaval şi măsline Tortellini cu brânză cu sos de smântână, caşcaval şi măsline

Rețeta mai nouă   Gem de caise Gem de caise

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro