Gem de caise

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Caisele se spală şi li se scot sâmburii.
Se pun într-o cratiţă şi se adaugă zahărul.

Se lasă aşa cam o oră, până îşi lasă ceva zeamă.

Se pune cratiţa pe foc. Se începe la foc mare până începe să fiarbă, după care se continuă la foc mic, amestecând continuu.

Se continuă fierberea până gemul se îngroaşă.

Se pune fierbinte în borcane.

Etichete: gem | dulceata | caise
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Păstrăv la cuptor Păstrăv la cuptor

Rețeta mai nouă   Tochitură de porc cu ficăţei şi pipote de pui Tochitură de porc cu ficăţei şi pipote de pui

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro