Sos de iaurt cu hrean şi brânză

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Iaurtul cu brânza proaspată,

hreanul, sarea,

piperul, boiaua dulce

se dau la robot până se obţine o pastă cremoasă.

Jumătatea de lămâie se stoarce, mărul se curăţă de coajă şi se dă pe răzătoarea mare, stropindu-se imediat cu sucul de lămâie pentru a nu se oxida.

Se amestecă, apoi, mărul ras cu crema de iaurt


şi cu pătrunjelul tocat mărunt.


Se serveşte cu chipsuri de tortilla.


Etichete: iaurt | hrean | branza
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Minitort cu cremă de lămâie şi frişcă Minitort cu cremă de lămâie şi frişcă

Rețeta mai nouă   Somon cu sos de portocale la cuptor Somon cu sos de portocale la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro