Cuiburi de ou în legume la tigaie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie peştişori, usturoiul se taie mărunt şi se călesc împreună în puţin ulei.


Ardeiul se taie făşii subţiri şi se adaugă peste ceapa şi usturoiul călite.

Roşiile se taie pe jumătate şi se adaugă peste celelalte legume.

Se condimentează şi se acoperă cu un capac, lăsându-se să fiarbă înăbuşit timp de 15-20 de minute, până se înmoaie legumele.

În sosul format se fac nişte cuiburi (adâncituri) în care se sparg ouăle.

Se acoperă din nou şi se lasă pe foc pentru 10 minute, până se fac ouăle.

Se servesc calde.


Etichete: legume | oua | ardei | rosii | ochiuri
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort de struguri cu iaurt Tort de struguri cu iaurt

Rețeta mai nouă   Calcan cu sos de iaurt şi suc de lămâie Calcan cu sos de iaurt şi suc de lămâie

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro