Ciorbă rădăuţeană

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pune pieptul la fiert cu 1 lingură de sare cu vârf.

Se curăţă şi se taie legumele în felii mari. Acestea se fierb împreună cu pieptul de pui.

Se scot legumele şi carnea. Carnea se rupe în fâşii, care se pun din nou în zeama în care au fiert.


Gălbenuşurile se bat cu puţin ulei, se amestecă cu smântâna, adăugându-se puţină zeamă fierbinte.

Se adaugă smântâna în oală, amestecând continuu. Se pisează usturoiul, se adaugă în oală, se drege cu oţet şi se potriveşte de sare.


Etichete: ciorba | pui | smantana
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • super buna ciorba!!!

  Rețeta mai veche Friptură de porc cu sos caramel Friptură de porc cu sos caramel

Rețeta mai nouă   Zacuscă de vinete pentru iarnă Zacuscă de vinete pentru iarnă

publicitate
Comentarii (12)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro