Ciorbă de peşte

(Borş de peşte)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pun la fiert peştii mici şi tacâmurile de peşte, împreună cu legumele şi 1 lingură de sare.


Dupa o oră se scot legumele şi peştele.
Zeama strecurată se pune înapoi pe flacără şi se adaugă peştele mare.

Se fierbe peştele până se desprinde aripioara de pe el.
Se adaugă 1/2 litru borş fiert, se drege cu 1-2 linguri oţet se potriveşte de sare.
Se presară patrunjel verde şi leuştean.

Etichete: ciorba | peste | bors
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somn prăjit Somn prăjit

Rețeta mai nouă   Găluşte cu prune Găluşte cu prune

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro