Şniţele din piept de pui cu mac

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se taie fâşii subţiri care se bat cu ciocanul pentru şniţele.

Se presară cu sare şi piper.

Fiecare bucată se trece prin ouăle bătute,

apoi prin făină

şi în final din nou prin ou.


Se presară deasupra seminţe de mac.

Se prăjesc în ulei încins.




Etichete: pui | mac | piept de pui | snitel
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciorbă cu pipote de curcan Ciorbă cu pipote de curcan

Rețeta mai nouă   Pui de ţară umplut cu ciuperci Pui de ţară umplut cu ciuperci

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro