Piept de pui cu fulgi de porumb
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2083/description/4e5bcfd7356a3.jpg)
Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se bat cu ciocanul de şniţele.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2083/description/4e5bd0d77fde2.jpg)
Se presară cu sare şi piper.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2083/description/4e5bd0d880da3.jpg)
Fiecare bucată se trece prin făină, apoi prin ou şi la final prin fulgi de porumb.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2083/description/4e5bd0d96bdbc.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2083/description/4e5bd0da5b03b.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2083/description/4e5bd0db61559.jpg)
Se prăjesc în ulei încins, până se rumenesc frumos.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2083/description/4e5bd0dc5e675.jpg)
Se servesc calde cu orice garnitură sau sos.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2083/description/4e5bd0dd61d2c.jpg)