Friptură de miel la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se curăţă şi se pun la fiert întregi timp de 15-20 minute.

Carnea se condimentează cu sare, piper, scorţişoară şi cimbru.

Într-o tigaie se pune uleiul şi vinul alb şi se pune carnea la prăjit.

Se prăjeşte pe ambele părţi până scade sosul.

Într-o tavă pentru cuptor, se pun carnea, cartofii fierţi, ceapa, un pic de ulei, vinul roşu.

Se bagă la cuptor şi se ţine la foc mic, până scade sosul şi carnea este patrunsă.

Dacă scade sosul şi carnea nu e facută se mai adaugă câte puţină apă.

 

Trebuia să facem şi o friptură de miel pentru provocarea lunii aprilie.

Etichete: carne de miel
(12 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Borş de miel Borş de miel

Rețeta mai nouă   Tartă cu spanac şi ou fiert Tartă cu spanac şi ou fiert

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro