Friptură de miel cu miere

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pregăteşte un amestec de ulei cu miere şi condimente.

Se adaugă usturoi pisat.

Carnea de miel se crestează, iar în crestături se pun feliuţe subţiri de usturoi.

Apoi fiecare bucată astfel pregătită se trece prin uleiul aromatizat.

Bucăţile se pun într-un vas termorezistent.

Se îneacă totul în vin roşu şi vasul acoperit se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 50-60 de minute

Se serveşte alături de orice fel de garnitură.

Etichete: carne de miel
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Brioşe de ciocolată Brioşe de ciocolată

Rețeta mai nouă   Cartofi cu smântână la cuptor Cartofi cu smântână la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro