Cartofi cu smântână la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se curăţă de coajă, ceapa şi urturoiul se curăţă, de asemenea.

Ceapa se taie peştişori şi se căleşte în unt.

După ce ceapa s-a înmuiat se adaugă usturoiul tăiat mărunt şi se călesc împreună pentru 2-3 minute.

Se adaugă cartofii tăiaţi rondele

şi smântâna.

Se condimentează cu sare şi piper.

Se transferă totul într-un vas termoreazistent uns cu unt.

Se dă la cuptorul preîncălzit la 220 grade pentru 30 de minute.

Se servesc ca garnitură la orice tip de friptură.

Etichete: cartofi
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de miel cu miere Friptură de miel cu miere

Rețeta mai nouă   Mâncare de ştevie şi lobodă Mâncare de ştevie şi lobodă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro