Mâncare de ștevie și lobodă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa și usturoiul se taie mărunt

și se călesc în 2-3 linguri de ulei de măsline.

Se adaugă roșiile decojite, întregi sau pasate, după preferință.

Se fierb împreună aproximativ 10-15 minute.

Separat, se opărește ștevia,

apoi se adaugă în sosul de roșii.

Se opărește și loboda

și se adaugă și ea alături de celelalte legume.

Se mai lasă la foc mic pentru încă 5-10 minute,

până mai scade zeama. Se potrivește de sare și piper, după gust.

La final, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.

Se servește cald.

Etichete: stevie | loboda
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • (0o0)

  Rețeta mai veche Cartofi cu smântână la cuptor Cartofi cu smântână la cuptor

Rețeta mai nouă   Friptură de miel cu roşii şi rozmarin Friptură de miel cu roşii şi rozmarin

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro