Mâncare de ştevie şi lobodă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt

şi se călesc în 2-3 linguri de ulei de măsline.

Se adaugă roşiile decojite, întregi sau pasate, după preferinţă.

Se fierb împreună aproximativ 10-15 minute.

Separat, se opăreşte ştevia,

apoi se adaugă în sosul de roşii.

Se opăreşte şi loboda

şi se adaugă şi ea alături de celelalte legume.

Se mai lasă la foc mic pentru încă 5-10 minute,

până mai scade zeama. Se potriveşte de sare şi piper, după gust.

La final, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.

Se serveşte cald.

Etichete: stevie | loboda
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi cu smântână la cuptor Cartofi cu smântână la cuptor

Rețeta mai nouă   Friptură de miel cu roşii şi rozmarin Friptură de miel cu roşii şi rozmarin

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro