Mâncare de ştevie cu ciuperci şi roşii cherry

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa verde se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei.

Se adaugă usturoiul mărunţit şi se călesc împreună.

Se adaugă ştevia tăiată

Amestecul rezultat se scoate pe o farfurie.

Ciupercile tăiate felii se pun la călit în aceeaşi cratiţă.

Se lasă până se înmoaie.

Se condimentează cu sare şi piper,

apoi se adaugă amestecul de ştevie

şi roşiile cherry.

Se lasă să fiarbă până se înmoaie roşiile.

Se presară verdeaţa tocată mărunt şi se ia de pe foc.

Se serveşte cu mămăliguţă.

Etichete: stevie | ciuperci | rosii
(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu morcovi Prăjitură cu morcovi

Rețeta mai nouă   Tartă rustică cu mere, gutui şi nuci Tartă rustică cu mere, gutui şi nuci

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro