Mâncare de spanac cu roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roşiile decojite se dau la robot.


Apoi se călesc în puţin ulei.

Se adaugă spanacul,

sarea, piperul şi, opţional, usturoiul pisat sau tăiat felii subţiri.

Se poate servi ca garnitură la grătar.
Etichete: mancare | spanac
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi evantai cu pulpă de curcan Cartofi evantai cu pulpă de curcan

Rețeta mai nouă   Salată grecească Salată grecească

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro